2017. október 29., vasárnap

Halloweenre Hangolódva - A tökéletes dekoráció

Hello Halloween🎃,
Hello Mindenki! :)

Mint ahogy azt már láthattátok, pár napja írtam a DIY díszeimről, na meg a további, olcsó dekorációimról. Ám, most egy „különkiadással" készültem Nektek, ugyanis Anyukám tegnap reggel egy szuper meglepetéssel várt itthon. :)

Ahogyan az előző bejegyzésemben ITT látható, bevásároltunk mű pókhálót, papírzászlócskákat és tök formájú díszeket. Viszont amíg tegnap reggel távol voltam, Anyukám vett még ezt-azt, és egy fantasztikus Halloween-i díszítéssel lepett meg. Így most nem saját, hanem Anyukám kreativitásával, és az Ő kedves meglepetésével büszkélkednék el.

Íme az én Halloween-i birodalmam, ami a közelgő bulinak tökéletes helyszíne lesz. :)



A legszembetűnőbb változás a szobámban, az a könyvespolcom, mivel, ahogyan az a képen is látható, a könyveim „eltűntek". Nem kell megijedni, Anyukám elpakolta őket egy másik polcra, és a helyükre plüssöket, gyertyákat rakott, a polc szélét pedig Halloween-i papírzászlókkal díszítette fel. :) 


A polcom és az íróasztalom közé a pókhálókat aggatta fel, amikbe kis fekete műpókokat, férgeket, és egy farsangi maszkot rakott.
A karneváli kellék nagyon tetszik a díszítés elemeként, hiszen misztikus hangulatot teremt.


Továbbá ezektől a piciny pókocskáktól én sem félek, és ahelyett, hogy rémüldöznék tőlük, inkább cukiknak tartom őket. :)




Na, de a szobám ezen részében nem csak a polc tündököl ily rémisztő jelmezben. Az asztalomra került egy koponyás dísz, és egy vért fagyasztó „véres palack", ami mutatós és egyben undorító. :D
Természetesen Anyukám senkit sem csapolt le a dísz elkészítésekor, és emberkísérleteket sem végzett aközben - csupán megtöltötte a flakont fincsi málnaszörppel. :)
Hogy ki lesz az, aki ezt bevállalja meginni..?
Biztos lesznek vállalkozó szellemű, bátor személyek. :D


Ha ez önmagában nem lenne elég, Anyukám a nassolni valókra is
gondolt. Szám szerint két olyan tálat rakott össze, amiben finomságok lapulnak... csak épp rémisztő külcsínnel. Itt sem maradtak el a műanyag férgek, a tablettáknak látszó cukorkák, és a díszítő elemként szolgáló tök.

Willie anyukája megajándékozott minket csoki-szemgolyókkal, amik morbid módon tekintenek arra, aki egy falatot vesz magához. (Emellett készített sajtos boszorkányujjakat, amiket Willie hoz a bulira.)

Kis kaktuszom az Instagramon.:)
Tehát a szoba rettenetesen néz ki, ami Halloween-i mércével fantasztikusat jelent. :) Egy kis apróság is járt a dizájnhoz, ami nem más, mint egy új kaktusz. A növényke egy koponya formájú cserépben van, ami szépen beleillik ebbe az abszurd környezetbe. Anyu amint meglátta a boltban, rakta is bele a kosárba - a héten pusztult el az egyik kaktuszom, és mivel tudja, hogy imádom a tüskés jószágokat, megvette nekem. Hogy mi legyen a neve az új családtagnak, még nem tudom, de az biztos, hogy valami ultramenő lesz. Amúgy már nem egy kép készült a kedves kis növénykével: tegnap este szelfiztem vele, amit az Instagramon tettem közzé. :)

Koponyák mindenhol. ;)

Végérvényben elmondhatom, hogy rengeteg lény, rémség lakja jelenleg a szobámat. Boszorkányok, pókok, csótányok, férgek, töklámpások, csontvázak, és egyéb vér-, meg undormány borította tárgy rejtőzik minden zugban. De mégis milyen lenne a Halloween szellemek nélkül? Bizony, vannak papírszellemeim is, amik aranyos ábrázatukkal mesebelivé varázsolják a rettentő hangulatot.
Mosolyogva, s ijesztgetve kívánnak „Boldog Halloween-t!", így várva a vendégeket. :)


Én oda, meg vissza vagyok a dekorációtól, amióta csak megpillantottam. Anyukám szuper munkát végzett; hatalmas öröm volt számomra ez a meglepetés.
Elámulok Anyu kreativitásán, és azon, hogy fáradtsága ellenére is ilyen csodálatos díszítést „dobott össze". Hiszen ez az egész hihetetlenül nagy munka, főleg amilyen profin megcsinálta.
Köszönöm Anyu, hogy mosoly csaltál az arcomra! :)


És kedves Olvasók, Nektek hogy tetszett? :)
Remélem élveztétek a kis Halloween-i különkiadást, na meg az extravagáns képeket a szobámról. 
Készítettetek otthon Halloween-i díszeket? Netán Ti is megünnepelitek a rettegés éjszakáját? Írjátok meg hozzászólásban! ;)


Hangolódjunk együtt a Halloweenre! :)

Nézzétek meg a többi, Halloweenre Hangolódva bejegyzést:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése